Clipt – OnePlusova aplikacija za jednostavnu razmjenu datoteka i linkova između više uređaja - Android

Get it on Google Play

Clipt – OnePlusova aplikacija za jednostavnu razmjenu datoteka i linkova između više uređaja - Android

Ako ste ikad poželjeli slati slike, dokumente ili linkove s jednog vašeg uređaja na drugi, vjerojatno ste to činili putem e-maila ili sličnih servisa, no na živce vam je uvijek išlo ograničenje od 25 MB. Možda ste koristili i neke druge načine, ali i upravo za ovu namjenu dizajnirane servise kao što je npr. Pushbullet. […]

Ako ste ikad poželjeli slati slike, dokumente ili linkove s jednog vašeg uređaja na drugi, vjerojatno ste to činili putem e-maila ili sličnih servisa, no na živce vam je uvijek išlo ograničenje od 25 MB. Možda ste koristili i neke druge načine, ali i upravo za ovu namjenu dizajnirane servise kao što je npr. Pushbullet.

Ukoliko niste zadovoljni sadašnjom ponudom ovakvih aplikacija, svakako isprobajte novi OnePlusov Clipt. Naime, radi se o servisu koja će vam olakšati slanje dokumenata, fotografija, linkova i sl. s jednog uređaja na drugi, a trenutno je dostupan za Android i kao Chrome ekstenzija, dok je varijanta za iOS još u fazi razvoja.

Clipt funkcionira kao univerzalni clipboard, koristeći se vašim Google Driveom, gdje kreira privremenu, ali izoliranu mapu, slično kao WhatsAppov backup. Dakle vaši ostali podaci na ovom servisu aplikaciji nisu dostupni, a oni u Cliptu su kriptirani.

U ovoj fazi razvoja, aplikacija nudi mogućnost prebacivanja zadnjih 10 stavki koje ste kopirali u Clipt, a samo korištenje je vrlo jednostavno. Više informacija možete pronaći na OnePlus forumu, a ukoliko želite odmah isprobati servis, aplikacije preuzmite ovdje:

Android, Chrome ekstenzija

10/05/2021 07:12 AM