Evo kako bi Samsung Galaxy Note 21 Ultra mogao izgledati - Android

Get it on Google Play

Evo kako bi Samsung Galaxy Note 21 Ultra mogao izgledati - Android

Ekipa nizozemskog portala LetsGoDigital ponovo se malo zaigrala konceptnim renderima. Ovoga puta na repertoaru se našao budući Samsung Galaxy Note 21 Ultra koji bi trebao stići u drugoj polovici godine. Naravno, ni novi Note 20 Ultra se još nije pošteno ni zagrijao u džepovima svojih vlasnika, tako da je zaista preuranjeno maštati o njegovom nasljedniku. […]

Ekipa nizozemskog portala LetsGoDigital ponovo se malo zaigrala konceptnim renderima. Ovoga puta na repertoaru se našao budući Samsung Galaxy Note 21 Ultra koji bi trebao stići u drugoj polovici godine.

Naravno, ni novi Note 20 Ultra se još nije pošteno ni zagrijao u džepovima svojih vlasnika, tako da je zaista preuranjeno maštati o njegovom nasljedniku. Bilo je glasina da će Note serija nestati iz Samsungovog portfelja, ali nakon pobune korisnika po bespućima interneta, čak i vodstvo kompanije je moralo reagirati i zanijekati ove opstrukcije.

Ekipa LetsGoDigitala je kreirala rendere Notea 21, odnosno kako ga oni zamišljaju, a s obzirom na dostupne informacije, ma koliko one šture bile. Pretpostavljamo da je umjetnik na CAD-u inspiraciju dobio u nedavno procurjelim renderima i slikama uživo Galaxyja S21 koji će svjetlo dana službeno ugledati 14. siječnja te ih spojio s postojećim prizorom Note serije.

LetsGoDigital

04/01/2021 11:08 AM