Huawei P50 Pro – prvi render na temelju poznatih informacija - Android

Get it on Google Play

Huawei P50 Pro – prvi render na temelju poznatih informacija - Android

Neovisno o trenutnom trgovinskom ratu i Trumpovim sankcijama zbog kojih nema pristup Google aplikacijama, Huawei nastavlja s lansiranjem novih top modela. Tako je sada na red došla serija P50, unutar koje će zasigurno najpopularniji biti model Huawei P50 Pro. Kako se datum službenog predstavljanja primiče, a trebao bi se dogoditi početkom proljeća ili možda još […]

Neovisno o trenutnom trgovinskom ratu i Trumpovim sankcijama zbog kojih nema pristup Google aplikacijama, Huawei nastavlja s lansiranjem novih top modela. Tako je sada na red došla serija P50, unutar koje će zasigurno najpopularniji biti model Huawei P50 Pro.

Kako se datum službenog predstavljanja primiče, a trebao bi se dogoditi početkom proljeća ili možda još ranije, tako su počele curiti i informacije te kružiti glasine o ovom novom uređaju. Prva stiže od inače pouzdanog cinkera OnLeaks, koji je na Twitteru podijelio render novog modela Huawei P50 Pro.

Na slici možemo vidjeti da je Huawei napokon odustao od dvostruke rupe na zaslonu za prednju kameru te umjesto nje ostavio samo jednu, i to na sredini. Zaslon i dalje ostaje zakrivljen, što već neko vrijeme uobičajeno u Android svijetu, a koju će točno tehnologiju koristiti, za sada nije poznato. Izvjesno je, međutim, da će panel biti AMOLED, kao to i da će stopa osvježavanja sa sadašnjih 90 narasti na 120 Hz.

Tko zna, možda se nakon Trumpovog poraza na izborima trgovinski rat s Kinom stiša i Huawei ponovno dobije pristup Googleovim servisima, no ako se to i ne dogodi, jasno je da će gurati naprijed u vlastitoj režiji, odnosno s novim HarmonyOS-om.

01/01/2021 05:06 PM