I Note 21 dolazi sa selfie kamerom ispod zaslona - Android

Get it on Google Play

I Note 21 dolazi sa selfie kamerom ispod zaslona - Android

Samsung je na jučerašnjem događaju CES 2021 pokazao novi promo video o mnogim nadolazećim tehnologijama, no ono što nam je zapelo za oko je budući Galaxy Note 21, koji bi trebao biti predstavljen krajem ljeta. Naime, video prikazuje uređaj bez rupice na zaslonu, što upućuje da je tehnologija ugradnje in-screen kamere poodmakla, odnosno da bi […]

Samsung je na jučerašnjem događaju CES 2021 pokazao novi promo video o mnogim nadolazećim tehnologijama, no ono što nam je zapelo za oko je budući Galaxy Note 21, koji bi trebao biti predstavljen krajem ljeta.

Naime, video prikazuje uređaj bez rupice na zaslonu, što upućuje da je tehnologija ugradnje in-screen kamere poodmakla, odnosno da bi mogla biti spremna za komercijalizaciju u drugoj polovici godine.

Vidjeli smo da i Huawei ima slične aspiracije, budući da je upravo patentirao jednu takvu inovaciju.

Bilo kako bilo, 2021. godina će očito biti obilježena novim zaslonima s ugrađenim selfie kamerama, i to u drugoj polovici godine, a kakva će kvaliteta fotografija biti, ostaje za vidjeti. Isto vrijedi i za dio zaslona ispod kojeg se kamera nalazi, budući da smo na dosadašnjim konceptnim uređajima vidjeli da i nije savršena.

12/01/2021 08:53 AM