Samsung Galaxy Fold 2 - renderi i video na temelju dostupnih informacija - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Fold 2 - renderi i video na temelju dostupnih informacija - Android

Nakon prvog Galaxy Folda, Samsung priprema i drugi model sa savitljivim zaslonom, o čemu već neko vrijeme kruže špekulacije. Na internetu su se pojavile skice patenta, ali i navodna fotografija uživo za koju nitko ipak nije mogao potvrditi da je autentična. Sada Letsgodigital na temelju dostupnih informacija donosi rendere i video, što nam daje naslutiti […]

Nakon prvog Galaxy Folda, Samsung priprema i drugi model sa savitljivim zaslonom, o čemu već neko vrijeme kruže špekulacije. Na internetu su se pojavile skice patenta, ali i navodna fotografija uživo za koju nitko ipak nije mogao potvrditi da je autentična.

Sada Letsgodigital na temelju dostupnih informacija donosi rendere i video, što nam daje naslutiti kako bi Galaxy Fold 2 trebao izgledati. Kao što je i ranije bilo jasno, ne radi se o nasljedniku prvog Galaxy Folda, već o dodatku ponudi, jer bi ovaj uređaj trebao koristiti koncept Motorole Razr.

Dakle, Fold 2 (ili kako će se već zvati) bi trebao biti manjih gabarita, a kad se rasklopi, ponudio bi zaslon koji dimenzijama otprilike odgovara današnjim smartfonima.

Specifikacije za sada nisu poznate, no pretpostavljamo da ćemo ih doznati 11. veljače, kada se pretpostavlja da će uređaj biti službeno predstavljen s novom Galaxy S20 linijom.

[responosive_youtube uhT_EHaDk58]

07/01/2020 06:45 AM