Samsung Galaxy Fold stiže na hrvatsko tržište; uskoro u ponudi HT-a - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Fold stiže na hrvatsko tržište; uskoro u ponudi HT-a - Android

Nakon prošlogodišnjeg službenog predstavljanja, te skorašnjeg povlačenja s tržišta i nekoliko puta poslanog na doradu, Samsung Galaxy Fold je nedavno počeo stizati na police trgovina većih svjetskih tržišta. Ukoliko ste očekivali ovaj uređaj, a niste ga mogli kupiti jer živite u krivoj zemlji, sada su vaši problemi napokon riješeni. Ne, ne trebate emigrirati ni u […]

Nakon prošlogodišnjeg službenog predstavljanja, te skorašnjeg povlačenja s tržišta i nekoliko puta poslanog na doradu, Samsung Galaxy Fold je nedavno počeo stizati na police trgovina većih svjetskih tržišta.

Ukoliko ste očekivali ovaj uređaj, a niste ga mogli kupiti jer živite u krivoj zemlji, sada su vaši problemi napokon riješeni. Ne, ne trebate emigrirati ni u jednu stranu zemlju, jer će Galaxy Fold uskoro stići i na hrvatsko tržište, i to barem u ponudu HT-a, koji je ovu vijest jučer objavio na Facebooku.

O cijeni nećemo. Znamo da se ona u slobodnoj prodaji kreće oko 2000 eura, a koliko će stajati kod našeg najvećeg operatera, teško je nagađati, posebice zato jer će vjerojatno biti ponuđen u nekoj od pretplatničkih tarifa s raznim opcijama, Magentama i ostalim blagodatima današnjeg telekomunikacijskog tržišta.

Naravno, nadamo se da će uređaj doći i u ponudu drugih operatera, kao i u slobodnu prodaju. Isto tako, radujemo se i eventualnom dolasku ostala dva najspoznatija savitljiva uređaja – Huaweija Mate X i najnovije Motorole Razr.

Ukoliko želite, za Samsung Galaxy Fold se možete predbilježiti već sada na službnim stranicma Hrvatskog Telekoma.

24/11/2019 07:32 AM