Samsung Galaxy S10 Lite i Galaxy Note 10 Lite službeno predstavljeni - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S10 Lite i Galaxy Note 10 Lite službeno predstavljeni - Android

Samsung je najavio dolazak novih Galaxy S10 Lite i Galaxy Note 10 Lite uređaja na tržište. Oslanjajući se na nasljeđe Galaxy S i Galaxy Note serija, ovi modeli donose ključne značajke kao što je  tehnologija kamera, S Pen olovka, izvrsni zasloni i dugotrajna baterija, ali sve to skupa po pristupačnoj cijeni. „Uređaji Galaxy S i […]

Samsung je najavio dolazak novih Galaxy S10 Lite i Galaxy Note 10 Lite uređaja na tržište. Oslanjajući se na nasljeđe Galaxy S i Galaxy Note serija, ovi modeli donose ključne značajke kao što je  tehnologija kamera, S Pen olovka, izvrsni zasloni i dugotrajna baterija, ali sve to skupa po pristupačnoj cijeni.

„Uređaji Galaxy S i Galaxy Note udovoljili su željama i zahtjevima korisnika širom svijeta. Oni predstavljaju naš kontinuirani napor kada je riječ o isporuci vodećih inovacija u industriji. Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite uređaji imaju ključne premium značajke za one koji žele doživjeti najbolje od Samsung Galaxy S i Galaxy Note serije.“, rekao je DJ Koh, predsjednik i izvršni direktor Odjela za IT i mobilne komunikacije tvrtke Samsung Electronics.

Galaxy S10 Lite:

Galaxy Lite uređaji donose brojne mogućnosti kamere. Tako Galaxy S10 Lite ima glavnu kameru širokokutna te ultraširoku i makro kameru zajedno s novim Super Steady OIS-om koji pruža veću stabilnost fotografijama i videozapisima. Ultra- širokaokutna kamera sa svojim vidnim poljem od 123 stupnja stvorena je da kreira sliku široku skoro onoliko koliko ljudsko oko vidi uživo.

Galaxy Note 10 Lite: 

Korisnici sada mogu uživati u vrhunskom Note iskustvu na Galaxy Note 10 Lite uređaju. Zahvaljujući podršci za Bluetooth s niskom energijom (BLE), korisnici se uz S Pen olovku mogu kretati kroz prezentacije, kontrolirati svoj video sadržaj ili fotografirati. Također, Air Command značajka osigurat će brz i lak pristup brojnim mogućnostima S Pen olovke. Samsung Notes omogućuje brže zapisivanje zabilješki te ih prenosi u digitalni tekst koji je spreman za uređivanje i dijeljenje – u pokretu.

Premium Galaxy značajke

Samsung Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite uređaji pružit će još većem broju korisnika sve premium prednosti Galaxy uređaja, a to su:

  • Neprekinuti zaslon: Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite pametni uređaji dolaze s Infinity-O zaslonom od ruba do ruba. Ovi 6,7 inčni zasloni korisnicima omogućuju potpuni užitak u omiljenom multimedijskom sadržaju.
  • Dugotrajna baterija: Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite uređaji imaju bateriju od 4.500mAh i mogućnost super brzog punjenja, što korisnicima omogućuje da provode više vremena radeći stvari koje vole.
  • Usluge i sigurnost: Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite dolaze s Samsungovim ekosustavom inteligentnih aplikacija i usluga, uključujući Bixby, Samsung Pay i Samsung Health. Uređaji su također zaštićeni sigurnosnom platformom Samsung Knox.

Galaxy S10 Lite dostupan je u dijamantno crnoj, dijamantno bijeloj i dijamantno plavoj boji, dok je Galaxy Note10 Lite dostupan u Aura sjajnoj, Aura crnoj i Aura crvenoj boji. Galaxy S10 Lite i Galaxy Note10 Lite bit će izloženi na CES 2020, koji se održava 7. do 10. siječnja 2020. godine.

Za sada nema konkretnih informacija koji procesori pokreću ova dva uređaja, ali je objavljeno da se radi o 8-jezgrenim 7-nanometarskim čipsetima, što odgovara opisu Snapdragona 855. Tu su i 6, odnosno 6 GB RAM-a i 128 GB interne memorije.

Uskoro opširnije…

03/01/2020 02:34 PM