Samsung Galaxy S11 donosi mogućnost snimanja 8K videa - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S11 donosi mogućnost snimanja 8K videa - Android

Ako je vjerovati najnovijim glasinama koje prenosi XDA zajednica, ali i drugi povjerljivi izvori, Samsung Galaxy S11 bi, osim samog 108 MP senzora o kojem je već bilo riječi, trebao donijeti i druge novosti u domeni kamere. Najzvučniji detalj među ovim glasinama svakako je mogućnost snimanja 8K videa, a uvidom u procurjelu datoteku aplikacije kamere, […]

Ako je vjerovati najnovijim glasinama koje prenosi XDA zajednica, ali i drugi povjerljivi izvori, Samsung Galaxy S11 bi, osim samog 108 MP senzora o kojem je već bilo riječi, trebao donijeti i druge novosti u domeni kamere.

Najzvučniji detalj među ovim glasinama svakako je mogućnost snimanja 8K videa, a uvidom u procurjelu datoteku aplikacije kamere, otkriveni u su i nazivi nekih novih funkcija.

Jedna od njih je „Direstor View“ koja omogućuje korištenje više kamera odjednom i odabiranje koje želite tijekom snimanja videa. Kako će se ovo manifestirati u praksi, ostaje za vidjeti.

„Night Hyperlapse“ upućuje na bolje i kvalitetnije snimanje noćnih timelapse uradaka, a tu je sada i „Vertical Panorama“. Potonja nazivom sama sebe objašnjava, a tu su i novi filteri o kojima se još ne zna ništa konkretno.

Koje će još Samsung Galaxy 11 novosti donijeti, vidjet ćemo krajem veljače ili početkom ožujka, kada se očekuje službeno predstavljanje.

18/11/2019 05:14 PM