Samsung Galaxy S20+ 5G – Prve fotografije uživo - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy S20+ 5G – Prve fotografije uživo - Android

Novi dan, nove glasine, a sada i slike uživo Samsunga Galaxy S20. Zajvaljujući hrabrosti insajdera i slobodi interneta, u današnjoj epizodi možemo uživati u prvim fotografijama prototipa modela Samsung Galaxy S20+ 5G. Ove fotografije još jednom potvrđuju da su glasine bile autentične, kao i renderi izrađeni na temelju njih. Sprijeda vidimo zaslon od ruba do […]

Novi dan, nove glasine, a sada i slike uživo Samsunga Galaxy S20. Zajvaljujući hrabrosti insajdera i slobodi interneta, u današnjoj epizodi možemo uživati u prvim fotografijama prototipa modela Samsung Galaxy S20+ 5G.

Ove fotografije još jednom potvrđuju da su glasine bile autentične, kao i renderi izrađeni na temelju njih. Sprijeda vidimo zaslon od ruba do ruba s rupicom za prednju kameru na modelu Samsung Galaxy Note 10+, a na poleđini poveći modul kamere koje više i nije tako lako prebrojati.

Teško je vjerovati da će 5G model odmah biti dostupan na našem tržištu budući da još nemamo komercijalnu 5G mrežu, no njegova braća koja će izgledati otprilike isto, sigurno hoće.

Želimo vam ugodno buljenje…

13/01/2020 06:49 AM