Samsung Galaxy Z Flip donosi stakleni savitljivi zaslon, Snapdragon 855+ i mali vanjski 1″zaslon - Android

Get it on Google Play

Samsung Galaxy Z Flip donosi stakleni savitljivi zaslon, Snapdragon 855+ i mali vanjski 1″zaslon - Android

O novoj Galaxy S20 trojci smo nedavno doznali već skoro sve, a sada su izronile pojedinosti i novog preklopnog modela sa savitljivim zaslonom koji bi trebao biti predstavljen paralelno s ovom trojicom. Samsung Galaxy Z Flip bi tako trebao biti pokretan Snapdragonom 855+, a uz unutarnji savitljivi zaslon, trebao bi imati i mali vanjski dijagonale […]

O novoj Galaxy S20 trojci smo nedavno doznali već skoro sve, a sada su izronile pojedinosti i novog preklopnog modela sa savitljivim zaslonom koji bi trebao biti predstavljen paralelno s ovom trojicom.

Samsung Galaxy Z Flip bi tako trebao biti pokretan Snapdragonom 855+, a uz unutarnji savitljivi zaslon, trebao bi imati i mali vanjski dijagonale jednog inča, što znači da će služiti samo za prikaz obavijesti i pokoji indikator.

Najzanimljiviji dio priče je novi Dynamic AMOLED zaslon koji ne bi trebao biti plastičan kao u Galaxy Foldu, već bi trebao doći s posebnim tankim slojem stakla „Ultra Thing Glass“ (UTG), što je realno puno bolje rješenje jer će biti otporniji na grebanje.

Čitač otisaka prstiju bi se trebao nalaziti sa strane. Z Flip će donijeti i dvije 12 MP kamere (jednu klasičnu i jednu širokokutnu).

Loša vijest je što uređaj dolazi sa starim 15W punjenjem, ali će zato podržavati bežično i reverzibilno.

24/01/2020 02:23 PM