Sony Xperia 3 - prva fotografija uživo - Android

Get it on Google Play

Sony Xperia 3 - prva fotografija uživo - Android

Nakon temeljite reorganizacije mobilne divizije, odnosno njezine integracije u ostale dijelove kompanije, Sony je promijenio nomenklaturu novih modela, ali i poradio na tome da se njegovi modeli razlikuju od ostalih, i to zahvaljujući prepoznatljivom 21:9 omjeru stranica zaslona. Najnovije glasine sugeriraju skorašnje lansiranje modela Xperia 3, koji će po svoj prilici biti – flagship. Prema […]

Nakon temeljite reorganizacije mobilne divizije, odnosno njezine integracije u ostale dijelove kompanije, Sony je promijenio nomenklaturu novih modela, ali i poradio na tome da se njegovi modeli razlikuju od ostalih, i to zahvaljujući prepoznatljivom 21:9 omjeru stranica zaslona.

Najnovije glasine sugeriraju skorašnje lansiranje modela Xperia 3, koji će po svoj prilici biti – flagship. Prema neslužbenim informacijama, bit će pokretan Snapdragonom 865, a ako je suditi prema prvim špijunskim fotografijama, dizajnom se neće puno razlikovati od aktualne Xperije 1.

Ostali detalji nisu poznati, no za očekivati je da će uređaj u startu donijeti podršku za 5G mreže. Službeno predstavljanje se očekuje na MWC-u u Barceloni krajem veljače.

12/11/2019 11:03 AM