Xiaomi Mi 11 Pro donosi 10x optički zoom i brzo punjenje koje će bateriju napuniti za svega 19 minuta - Android

Get it on Google Play

Xiaomi Mi 11 Pro donosi 10x optički zoom i brzo punjenje koje će bateriju napuniti za svega 19 minuta - Android

Xiaomi je ove godine svoju Mi 11 seriju odlučio predstaviti u nekoliko etapa. Tako smo prvi model, Xiaomi Mi 11 upoznali krajem prošle, odnosno početkom ove godine, dok na njegovu Pro verziju još čekamo. U međuvremenu su počele curiti informacije i renderi ovog modela na kojima je vidljivo da će ovaj uređaj sadržavati drukčiji modul […]

Xiaomi je ove godine svoju Mi 11 seriju odlučio predstaviti u nekoliko etapa. Tako smo prvi model, Xiaomi Mi 11 upoznali krajem prošle, odnosno početkom ove godine, dok na njegovu Pro verziju još čekamo.

U međuvremenu su počele curiti informacije i renderi ovog modela na kojima je vidljivo da će ovaj uređaj sadržavati drukčiji modul kamere. U startu je bilo jasno da će kamera Pro modela biti bolja, a sada stiže info koji sugerira da će kamera sa 108 MP primarnim senzorom imati funkciju 10x optičkog povećanja, baš kao Samsung Galaxy S21 Ultra, odnosno Huawei P40 Pro Plus.

Od drugih detalja ističe se 120W brzo punjenje, koje bi njegovu 4000 mAh bateriju od 0 do 100% trebalo napuniti za samo 19 minuta, a tu je i nevjerojatno brzo 80W bežično punjenje. Uređaj bi svjetlo dana navodno trebao ugledati nakon 12. veljače, odnosno kineske Nove godine.

27/01/2021 03:08 PM