[Vikend anketa] Koristite li tablet - Android

Get it on Google Play

[Vikend anketa] Koristite li tablet - Android

Prodaja tableta stagnira već godinama, što je za izravnu posljedicu imalo sve rjeđe lansiranje novih modela. Neki su proizvođači potpuno odustali od proizvodnje ove vrste gadgeta, dok su drugi ponudu sveli na minimum, odnosno jedva jedan novi model svake ili svake druge godine. Većinu tržišta i dalje drži Apple sa svojim iPadom, a u Android […]

Prodaja tableta stagnira već godinama, što je za izravnu posljedicu imalo sve rjeđe lansiranje novih modela. Neki su proizvođači potpuno odustali od proizvodnje ove vrste gadgeta, dok su drugi ponudu sveli na minimum, odnosno jedva jedan novi model svake ili svake druge godine. Većinu tržišta i dalje drži Apple sa svojim iPadom, a u Android svijetu primat drži Samsung.

Za pad popularnosti tableta razloge možemo tražiti u činjenici da su ciklusi zamjene manji nego kod smartfona, jer jedan te isti uređaj u pravilu koristi cijela obitelj, dok je broj tvrtki koje ih koriste profesionalno daleko manji od onih koje koriste smartfone. Isto tako, određeni broj korisnika je u potpunosti prestao koristiti tablete, jer su zasloni smartfona u međuvremenu narasli toliko da se razlika među njima vidno smanjila.

No da ne bi sve ostalo na teoriji, idemo iz prve ruke doznati što naši čitatelji danas misle o tabletima, odnosno koriste li ih i u kojoj mjeri.

Loading

Koristite li tablet?

Thank you for voting
You have already voted on this poll!
Please select an option!


28/04/2018 03:20 PM