Američki FCC potvrdio Samsung Galaxy A8s s rupicom u zaslonu - Android

Get it on Google Play

Američki FCC potvrdio Samsung Galaxy A8s s rupicom u zaslonu - Android

Internetom već neko vrijeme kolaju informacije o Samsungu Galaxy A8s, koji bi trebao biti prvi model s tzv. Infinity-O konceptom zaslona, odnosno s rupicom za prednju kameru. Ovo sada potvrđuje i američki FCC, kroz čije je certificiranje A8s prošao. Uz dokumentaciju koja je procurila, nalazi se i screenshot na kojem je vidljivo ostavljen prazan prostor […]

Internetom već neko vrijeme kolaju informacije o Samsungu Galaxy A8s, koji bi trebao biti prvi model s tzv. Infinity-O konceptom zaslona, odnosno s rupicom za prednju kameru. Ovo sada potvrđuje i američki FCC, kroz čije je certificiranje A8s prošao.

Uz dokumentaciju koja je procurila, nalazi se i screenshot na kojem je vidljivo ostavljen prazan prostor u gornjem lijevom kutu, odnosno točno tamo gdje bi se trebala nalaziti rupica za prednju kameru. Zbog toga su određene ikonice obavijesti morale biti pomaknute prema sredini.

Za sada još nije poznato kad će ovaj uređaj ugledati svjetlo dana, a postoje indicije da bi inicijalno mogao biti lansiran u Kini, što opet ne znači nužno da neće biti dostupan i kod nas.

01/12/2018 01:18 PM