Analitičari - iPhone XS i iPhone XS Max se prodaju bolje od prošlogodišnjeg trojca - Android

Get it on Google Play

Analitičari - iPhone XS i iPhone XS Max se prodaju bolje od prošlogodišnjeg trojca - Android

Mislili ste da se novi iPhone neće prodavati zato jer je skup? E pa hoće. Hoće i već se prodaje, i to još bolje nego prethodnik. Naime, ako je vjerovati istraživanju tvrtke Flurry Analytics, dvojac iPhone XS i iPhone XS Max prodaju se bolje od lanjskog trojca iPhone X, iPhone 8 i iPhone 8 Plus, […]

Mislili ste da se novi iPhone neće prodavati zato jer je skup? E pa hoće. Hoće i već se prodaje, i to još bolje nego prethodnik. Naime, ako je vjerovati istraživanju tvrtke Flurry Analytics, dvojac iPhone XS i iPhone XS Max prodaju se bolje od lanjskog trojca iPhone X, iPhone 8 i iPhone 8 Plus, a to znači da kad uskoro krene prodaja iPhonea XR, koji će stići taman pred blagdansku sezonu, Apple može očekivati nove rekordne rezultate.

Flurry Analytics svoje istraživanje temelji na učestalosti korištenja određenih aplikacija iz App Storea, a za prodaju najnovijeg Appleovog dvojca kaže da je Appleu već sada osigurao 7% veće prihode nego što je to slučaj bio lani. Možda se ovdje ne radi o reprezentativnom uzorku, no u ovom trenutku nemamo preciznijih podataka.

Neki drugi analitičari su isto tako već predvidjeli da bi ova serija iPhonea trebala biti uspješnija od lanjske, i to upravo zbog ponude većeg modela iPhone – XS Max, koji prilično odskače od Appleove dosadašnje ponude, i ulazi u svijet u kojem je do sada neprikosnoveno vladao Android.

04/10/2018 04:29 PM