Android 9 Pie za Samsung donosi Always On zaslon s detaljima u boji - Android

Get it on Google Play

Android 9 Pie za Samsung donosi Always On zaslon s detaljima u boji - Android

Samsung definitivno nije najbrži kad su nadogradnje na nove verzije Androida u pitanju, no mnoge od njih kada jednom stignu, donesu ugodna iznenađenja. Tako bi trebalo biti i s najnovijom nadogradnjom na Android 9.0 Pie, koja će, ako je suditi prema najnovijem videu koji se pojavio na internetu, donijeti novosti u Always On Display sustavu. […]

Samsung definitivno nije najbrži kad su nadogradnje na nove verzije Androida u pitanju, no mnoge od njih kada jednom stignu, donesu ugodna iznenađenja. Tako bi trebalo biti i s najnovijom nadogradnjom na Android 9.0 Pie, koja će, ako je suditi prema najnovijem videu koji se pojavio na internetu, donijeti novosti u Always On Display sustavu.

Tako će umjesto sadržaja bijele boje na crnom zaslonu, od sada biti moguće imati obojene obavijesti, što će definitivno olakšati snalaženje. Tako će svaka aplikacija moći koristiti boje obavijesti u skladu s a svojim dizajnom. Ovdje vidimo Twitter u prepoznatljivoj svijetlo plavoj, Gmail u crvenoj ili Play trgovinu u zelenoj.

Druga vidljiva promjena na Always On zaslonu je premještanje indikatora napunjenosti baterije sa sredine na lijevu stranu, kao i općenito nešto drukčiji dizajn sadržaja, odnosno fonta.

U nastavku možete vidjeti kako izgleda Android 9 Beta na Noteu 9, no do konačne verzije još ćemo se malo načekati, barem ako je suditi po nedavnom službenom iznošenju informacija od strane francuske podružnice Samsunga, koja je kao vremenski okvir puštanja nadogradnje navela početak sljedeće godine.

17/10/2018 03:03 AM