AnyCast M2 Plus Mini u Tomtopu za samo 6,88 dolara - Android

Get it on Google Play

AnyCast M2 Plus Mini u Tomtopu za samo 6,88 dolara - Android

Iz ponude Tomtop web trgovine danas smo izdvojili izvrstan AnyCast M2 Plus Mini uređaj, koji na vrlo jednostavan način povezuje vaš smartfon ili tablet s bilo kojim monitorom, TV uređajem ili projektorom, s USB utorom i podrškom za WiFi. Podržava Miracast, DLNA i AirPlay, kao i Airmirror protokole, pokretan je RK2928 procesorom u kombinaciji s […]

Iz ponude Tomtop web trgovine danas smo izdvojili izvrstan AnyCast M2 Plus Mini uređaj, koji na vrlo jednostavan način povezuje vaš smartfon ili tablet s bilo kojim monitorom, TV uređajem ili projektorom, s USB utorom i podrškom za WiFi. Podržava Miracast, DLNA i AirPlay, kao i Airmirror protokole, pokretan je RK2928 procesorom u kombinaciji s 256 MB RAM-a, i kompatibilan je sa svim novijim iOS i Android uređajima.

Cijena AnyCast M2 Plus mini uređaj u Tomtopu inače iznosi 9,97 dolara, no ukoliko prilikom narudžbe upišete YYMWD kupon kod, vaš može biti za samo 6,88 dolara, uz besplatnu dostavu na našu adresu. Ponudu i detalje o proizvodu pogledajte ovdje, a ostalu ponudu Tomtopa ovdje.

26/07/2018 04:19 AM