Asphalt 9 - Legends igra dostupna za iOS i Android uređaje - Android

Get it on Google Play

Asphalt 9 - Legends igra dostupna za iOS i Android uređaje - Android

Svih ovih godina dok ste svakodnevno igrali Asphalt 8: Airborne, sasvim sigurno su vam počele dosađivati jedne te iste lokacije, automobili, pa ste se pitali kad ćete moži iskusiti nešto novo. I evo ga, taj dan je došao. Gameloft je danas lansirao igru Asphalt 9: Legends, koja je već sada dostupna za instalaciju na vaš […]

Svih ovih godina dok ste svakodnevno igrali Asphalt 8: Airborne, sasvim sigurno su vam počele dosađivati jedne te iste lokacije, automobili, pa ste se pitali kad ćete moži iskusiti nešto novo. I evo ga, taj dan je došao. Gameloft je danas lansirao igru Asphalt 9: Legends, koja je već sada dostupna za instalaciju na vaš iOS ili Android uređaj.

Legends donosi klasične auto utrke, ali i mnoge nove scene, lokacije i situacije, s ukupno 50 različitih vozila, a sve je popraćeno boljom grafikom i novim vizualni efektima. Tu su i nove multiplayer mogućnosti koje dopuštaju zajedničko igranje do ukupno sedam osoba. Naravno, nova igra nužno iziskuje i noviji hardver, pa će tako za ovu grafiku biti potrebno koristiti neki od novijih, odnosno hardverski jačih uređaja.

Instalacija za Android teška je oko 1,5 GB, i za početak mogu reći dana Noteu 8 i OnePlusu 6 radi odlično, a poslužit će nam i u svim narednim testovima novih uređaja.

Asphalt 9: Legends možete preuzeti u Apple App Store, odnosno Google Play trgovini.

25/07/2018 02:22 PM