Black Friday akcija u Tomtopu, nabavite smartfone i prateću opremu po vrlo povoljnim cijenama - Android

Get it on Google Play

Black Friday akcija u Tomtopu, nabavite smartfone i prateću opremu po vrlo povoljnim cijenama - Android

Black Friday akcije još nisu gotove, pa je tako cijelog vikenda i u ponedjeljak (Cyber Monday) moguće kupiti zanimljive proizvode po iznimno povoljnim cijenama. U Tomtopu za ovu priliku izdvojili tri artika, koji po ovim cijenama možete naručiti ukoliko požurite, budući da su količine ograničene. Prvi kojeg izdvajamo je Umidigi A3 Pro smartfon s 5,7-inlčnim […]

Black Friday akcije još nisu gotove, pa je tako cijelog vikenda i u ponedjeljak (Cyber Monday) moguće kupiti zanimljive proizvode po iznimno povoljnim cijenama. U Tomtopu za ovu priliku izdvojili tri artika, koji po ovim cijenama možete naručiti ukoliko požurite, budući da su količine ograničene.

Prvi kojeg izdvajamo je Umidigi A3 Pro smartfon s 5,7-inlčnim zaslonom, 3 GB RAM-a, 32 GB interne memorije, 12 MP dvostrukom kamerom i face unlock tehnologijom. Njegova cijena iznosi samo 77,87 eura, a ponuda se nalazi ovdje.

Sljedeći proizvod je Zhiun Smooth 4, 3-osni stabilizator za snimanje akcijskog videa smartfonom. Sadrži dodatne opcije poput fokusnog praćenja i optičkog povećanja, a kompatibilan je sa većinom novijih Android i iOS uređaja. Njegova cijena iznosi samo 77,34 eura, a narudžbu možete izvršiti ovdje.

I na kraju za sve one kojima je potreban dodatni memorijski prostor, Tomtop nudi Sandisk Ultra brzu memorijsku karticu kapaciteta 64 GB i brzinom prijenosa podataka od 100 MB/s. Cijena ove kartice iznosi samo 9,22 eura, a ponudu možete pogledati ovdje.

Ostale prozivode iz Tomtop Black Friday ponude pogledajte ovdje.

23/11/2018 02:40 AM