Bluetooth slušalice i Zeblaze Thor Pro pametni sat po vrlo povoljnim cijenama u Tomtopu - Android

Get it on Google Play

Bluetooth slušalice i Zeblaze Thor Pro pametni sat po vrlo povoljnim cijenama u Tomtopu - Android

Iz bogate ponude Tomtop web trgovine danas izdvajaju dva zanimljiva proizvoda. Prvi su bežične Bluetooth slušalice namijenjene sportašima i rekreativcima, ali i svima ostalima koji žele slušati glazbu ili razgovarati bez kompliciranih kablova. Dacom G05 slušalice s mikrofonom podržavaju visokokvalitetni zvuk, kao i aktivno smanjenje šuma, a nude do osam sati autonomije. Cijena ovih slušalica […]

Iz bogate ponude Tomtop web trgovine danas izdvajaju dva zanimljiva proizvoda. Prvi su bežične Bluetooth slušalice namijenjene sportašima i rekreativcima, ali i svima ostalima koji žele slušati glazbu ili razgovarati bez kompliciranih kablova. Dacom G05 slušalice s mikrofonom podržavaju visokokvalitetni zvuk, kao i aktivno smanjenje šuma, a nude do osam sati autonomije. Cijena ovih slušalica u Tomtopu iznosi 13,93 eura, a dostava na vašu adresu je besplatna. Ponudu i detalje o proizvodu možete pogledati ovdje.

Drugi zanimljiv proizvod izdvojen iz ponude Tomtopa je Zeblaze Thor Pro pametni sat s podrškom za 3G mreže i WiFi. Dolazi s 1,53-inlnim zaslonom osjetljivim na dodir, 1 GB RAM-a, 16 GB interne memorije i podrškom za nano SIM kartice. Pogodan je za povezivanje sa svim novijim Android i iOS uređajima, a donosi čak i 2 MP kameru. Cijena ovog pametnog sata u Tomtopu iznosi samo 63,57 eura, a ponudu i detalje o njemu možete pogledati ovdje.

Ostalu ponudu iz Tomtopa pogledajte ovdje.

13/11/2018 05:17 AM