Chrome za Android uskoro dobiva novu “Explore” funkciju; možete ju isprobati već danas - Android

Get it on Google Play

Chrome za Android uskoro dobiva novu “Explore” funkciju; možete ju isprobati već danas - Android

Google je nedavno započeo s testiranjem nove „Explore“ funkcije u Chrome pregledniku za Android, koja prilikom otvarana novog prozora sugerira istraživanje web stranica i tema, temeljeno na vašim interesima i povijesti surfanja. Za isprobavanje ove funkcije nije se potrebno prijaviti u beta program niti bilo što posebno instalirati. Dovoljno je u novom prozoru u Chromeu […]

Google je nedavno započeo s testiranjem nove „Explore“ funkcije u Chrome pregledniku za Android, koja prilikom otvarana novog prozora sugerira istraživanje web stranica i tema, temeljeno na vašim interesima i povijesti surfanja.

Za isprobavanje ove funkcije nije se potrebno prijaviti u beta program niti bilo što posebno instalirati. Dovoljno je u novom prozoru u Chromeu upisati: „chrome://flags“, potražiti „search websites“ i tu stavku potvrditi kao zadanu.

Ovo će Chromeu omogućiti da vam svaki put prilikom otvaranja novog prozora ponudi sugestije, teme i članke u skladu s vašim interesima. Imajte na umu da je funkcija u eksperimentalnoj fazi, što znači da bi mogla imati i određeni brij bugova.

15/10/2018 07:33 AM