DisplayMate potvrdio - iPhone XS Max ima najbolji zaslon na tržištu - Android

Get it on Google Play

DisplayMate potvrdio - iPhone XS Max ima najbolji zaslon na tržištu - Android

Nije sve tako crno kad je novi iPhone u pitanju. Za 10-15 tisuća kuna možda nećete imati najjači signal na tržištu, ali ono što sigurno hoćete je – najbolji zaslon. Naime, danas je najveći autoritet po pitanju testiranja i ocjenjivanja zaslona, DisplayMate, objavio kako novi iPhone XS Max ima najbolji zaslon na tržištu. Rezultat je […]

Nije sve tako crno kad je novi iPhone u pitanju. Za 10-15 tisuća kuna možda nećete imati najjači signal na tržištu, ali ono što sigurno hoćete je – najbolji zaslon.

Naime, danas je najveći autoritet po pitanju testiranja i ocjenjivanja zaslona, DisplayMate, objavio kako novi iPhone XS Max ima najbolji zaslon na tržištu.

Rezultat je to njihovog testiranja, koje je pokazalo da je Samsung još jednom uspio proizvesti bolji zaslon za svog najvećeg konkurenta nego za sebe. Tako je iPhone XS Max titulu uređaja s najboljim zaslonom preuzeo od Samsunga Galaxy Note 9, koji ju je nosio nešto više od mjesec dana.

Izvještaj DisplayMatea govori kako zaslon iPhonea XS Max briljira u preciznosti boja, ali i sjajnosti, koja daje izvrsne rezultate i pod izravnim udarom sunca, s najvećim rezultatom od čak 725 nita.

Do kada će iPhone XS Max držati ovaj rekord, možemo samo nagađati, no s obzirom na učestalost dolaska na tržište sve boljih i boljih zaslona, zadržavanje titule najboljeg kod samo jednog uređaja niti ne može trajati dugo. Pretpostavljamo da će ga vrlo brzo prestići Samsung Galaxy S10, a ne treba sumnjati ni da će se Huawei potruditi ugraditi što bolji zaslon u svoj Mate 20 Pro, koji stiže za manje od mjesec dana.

25/09/2018 02:06 PM