Dva nova pametna sata u Tomtopu po izuzetno povoljnim cijenama - Android

Get it on Google Play

Dva nova pametna sata u Tomtopu po izuzetno povoljnim cijenama - Android

Tomtop web trgovina danas donosi dva zanimljiva pametna sata. Prvi je Blood Qxygen s kontinuiranim (24h) mjeračem otkucaja srca, što će od koristi biti svim aktivnim i onim malo manje aktivnim sportašima. Uređaj je otporan na vodu i prašinu, a donosi i dodatne funkcije poput štoperice. Sat je kompatibilan s večinom Android i iOS uređaja, […]

Tomtop web trgovina danas donosi dva zanimljiva pametna sata. Prvi je Blood Qxygen s kontinuiranim (24h) mjeračem otkucaja srca, što će od koristi biti svim aktivnim i onim malo manje aktivnim sportašima. Uređaj je otporan na vodu i prašinu, a donosi i dodatne funkcije poput štoperice. Sat je kompatibilan s večinom Android i iOS uređaja, a pokreće ga baterija kapaciteta 190 mAh. Cijena ovog pametnog sata iznosi 39,99 dolara, a ponudu i detalje o proizvodu pogledajte ovdje.

Drugi model iz Tomtopove današnje ponude je X6 Plus, koji prati tjelesne aktivnosti i bilježi ih u bazu podataka. Pored mjerača otkucaja srca, prati i vaš ritam spavanja, a podržava i obavijesti s vašeg mobitela, da ne propustite nijednu važnu poruku. Cijena ovog modela iznosi 28,99 dolara, a narudžbu možete izvršiti ovdje.

Ostalu ponudu iz Tomtopa pogledajte ovdje.

01/10/2018 03:44 AM