Dvostruko veća potražnja za Samsung Galaxy Note 10 uređajima u Koreji - Android

Get it on Google Play

Dvostruko veća potražnja za Samsung Galaxy Note 10 uređajima u Koreji - Android

Južnokorejski KoreaHerald, pozivajući se na službenu izjavu dobivenu od Samsunga, objavio je da je Samsung zabilježio 1,3 milijuna predbilježbi za uređaje iz Galaxy Note 10 serije u Južnoj Koreji. Predbilježbe su bile otvorene 11 dana, a isporuke kreću krajem ovog tjedna. U odnosu na predbilježbe Notea 9, riječ je o dvostruko boljim brojkama, što i […]

Južnokorejski KoreaHerald, pozivajući se na službenu izjavu dobivenu od Samsunga, objavio je da je Samsung zabilježio 1,3 milijuna predbilježbi za uređaje iz Galaxy Note 10 serije u Južnoj Koreji. Predbilježbe su bile otvorene 11 dana, a isporuke kreću krajem ovog tjedna.

U odnosu na predbilježbe Notea 9, riječ je o dvostruko boljim brojkama, što i nije toliko čudno imajući u vidu da je Samsung zapravo predstavio četiri uređaja Note 10 serije – obični Note 10, Note 10+ te 5G verzije oba modela, s napomenom da se u Južnoj Koreji prodaju samo 5G verzije. Isto tako, veći broj predbilježbi potaknut je i većim subvencijama operatera koje iznose i do preračunatih 2.500 kuna (340 eura, 450.000 won).

Najpopularniji model na predbilježbama bio je Galaxy Note 10+ (256GB) u “Aura Glow” boji, koja se trenutno kod nas nalazi na recenziji.

21/08/2019 06:29 AM