Evo kako bi Huawei Mate 20 (Pro) trebao izgledati - Android

Get it on Google Play

Evo kako bi Huawei Mate 20 (Pro) trebao izgledati - Android

Ekipa iz XDA zajednice navodno je došla u posjed određenog broja detalja vezanih uz nadolazeći Huawei Mate 20, koji službeno trebao biti predstavljen u listopadu, te su prema trenutno dostupnim informacijama izradili rendere koji pokazuju kako bi uređaj u konačnici trebao izgledati. Ako je vjerovati svjedocima koji su ga vidjeli uživo, Mate 20 bi, na […]

Ekipa iz XDA zajednice navodno je došla u posjed određenog broja detalja vezanih uz nadolazeći Huawei Mate 20, koji službeno trebao biti predstavljen u listopadu, te su prema trenutno dostupnim informacijama izradili rendere koji pokazuju kako bi uređaj u konačnici trebao izgledati.

Ako je vjerovati svjedocima koji su ga vidjeli uživo, Mate 20 bi, na vrhu zaslona trebao imati maleni zubić, kao Essential Phone, a ne široki kojeg smo vidjeli na većini ovogodišnjih Androida. Potpune dimenzije uređaja nisu poznate, no prema informacijama koje prate ove rendere, zaslon bi se u dijagonali trebao rastegnuti 6,3 inča.

Prilično je izvjesno da će biti pokretan novim Kirinom 980, kojeg će Huawei predstaviti na IFA sajmu krajem ovog mjeseca, uz 6 GB RAM-a. Podataka o 8 GB varijanti za sada nema. Osnovni model bi trebao donijeti 128 GB interne memorije, dakle kao Note 9, a trebao bi vratiti 3,5 mm audio utor.

Slično kao P20 Pro, Mate 20 bi trebao donijeti trostruku kameru, ali ovoga puta u malo drukčijoj konfiguraciji, no o detaljima, odnosno senzorima i tehnologiji koja ju prati, za sada nema informacija.

Dodajmo da su prijašnje glasine najavljivale i veću bateriju, moguće čak i iznad 4000 mAh, što bi Mati 20 (Pro) trebalo osigurati dodatni prodajni adut.

XDA

20/08/2018 03:45 PM