Evo kako bi trebao izgledati Samsung Galaxy Note 10 - Android

Get it on Google Play

Evo kako bi trebao izgledati Samsung Galaxy Note 10 - Android

Da odmah eliminiramo sve nedoumice, ne radi se o renderu koji je procurio, već o CAD crtežu izrađenom na temelju dostupnih informacija. Ako je većina dosadašnjih glasina točna, Samsung Galaxy Note 10 bi mogao izgledati otprilike ovako, dakle slijedeći dizajnerske smjernice Galaxyja S10. Ipak, selfie kamera bi mogla biti smještena u sredini vrha zaslona, dakle […]

Da odmah eliminiramo sve nedoumice, ne radi se o renderu koji je procurio, već o CAD crtežu izrađenom na temelju dostupnih informacija. Ako je većina dosadašnjih glasina točna, Samsung Galaxy Note 10 bi mogao izgledati otprilike ovako, dakle slijedeći dizajnerske smjernice Galaxyja S10.

Ipak, selfie kamera bi mogla biti smještena u sredini vrha zaslona, dakle simetrično, za razliku od postojećih rješenja na Galaxyju S10, S10+ i S10e. Za sada nije poznato hoće li biti samo jedna ili dvije selfie kamere, no to može ovisiti i o modelu. Imajući u vidu špekulacije, u igri su dva modela – Note 10 i Note 10 Pro, koji će se razlikovati dimenzijama i veličinom zaslona.

Pogonska grupa će sasvim sigurno biti preuzeta s aktualnih S10 modela, kao i sustav stražnjih kamera. Postoje izvjesne špekulacije da bi Note 10 mogao dobiti i četvrtu kameru, odnosno TOF senzor, a s obzirom na jučer predstavljene nove PD čipove, u novom Samsungu bismo napokon mogli ugledati i brže brzo punjenje, koje na aktualnim modelima debelo zaostaje za konkurencijom.

30/05/2019 06:42 AM