Fantastičan izbor Huawei smartfona, ulovi model na akciji! - Android

Get it on Google Play

Fantastičan izbor Huawei smartfona, ulovi model na akciji! - Android

Huawei pametni telefoni postali su prepoznatljivi po fantastičnim kamerama koji daju instant savršene rezultate. Uz prekrasan dizajn i odlične specifikacije ne mogu nego zapeti nam za oko. Odaberi idealan model za sebe na akciji u mobis.hr ponudi! Huawei P20 serija jer nam svima trebaju savršene fotografije Huawei P20 i P20 PRO zaista su nam pokazali […]

Huawei pametni telefoni postali su prepoznatljivi po fantastičnim kamerama koji daju instant savršene rezultate. Uz prekrasan dizajn i odlične specifikacije ne mogu nego zapeti nam za oko. Odaberi idealan model za sebe na akciji u mobis.hr ponudi!

Huawei P20 serija jer nam svima trebaju savršene fotografije

Huawei P20 i P20 PRO zaista su nam pokazali kako fotografije mogu i trebaju izgledati na mobitelu. Čak i u uvjetima iznimno slabog osvjetljenja ovi mobiteli snimaju jednostavno savršene fotografije.

Premium dizajn vidljiv je i na poleđini s elegantnim gradijent dizajnom koji jednostavno oduševljava.

U mobis.hr ponudi možeš uloviti Huawei P20 uz 250 kuna nižu akcijsku cijenu i gratis Bluetooth slušalice i to samo do 15.3.2019. ili do isteka zaliha. Za Huawei P20 PRO akcija traje nešto duže do 31.3.2019. i uz njega također dobivaš gratis slušalice.

Huawei Mate 20 PRO moćan, ali stvarno moćan

Huawei Mate20 PRO jedan je od trenutno najbolji mobitela koji su dostupni na tržištu. Već smo navikli da Huawei osigurava prekrasan dizajn, ali Mate 20 PRO stiže i s brutalnim specifikacijama.

Inteligentan i brz procesor, Kirin 980 jedan je od najboljih na tržištu. Impresivna baterija od 4000 mAh s pametnim AI upravljanjem maksimalno optimizira sve dnevne zadatke i produljuje vijek trajanja baterije. Ultra brzo punjenje osigurava i do 58% kapaciteta baterije u samo 30 minuta.

Kupi ovaj mobitel s trostrukom Leica kamerom po 500 kuna nižoj akcijskoj cijeni sve do 31.3.2019. ili do isteka zaliha. U istom razdoblju možeš uštedjeti na povoljnijoj verziji Huawei Mate 20 lite i kupiti ga na akciji.

Odličan omjer cijene i specifikacija, Huawei Y serija

Huawei Y serija prisutna je već nekoliko godina i svaki put donosi odlične specifikacije i karakteristike uz iznimno primamljive cijene. Redizajnirana Huawei Y serija s FullView zaslonom oduševljava već na prvi pogled i pravi su dokaz da povoljni modeli mogu odlično izgledati.

Huawei Y5 2018 kupi po fantastičnoj akcijskoj cijeni od 899 kuna, a Huawei Y6 2018 za samo 999 kuna do 31.3.2019. ili do isteka zaliha.

Kupi Huawei pametni telefon na akciji!

08/03/2019 11:01 PM