Gboard tipkovnica premašila broj od milijardu preuzimanja u Google Play trgovini - Android

Get it on Google Play

Gboard tipkovnica premašila broj od milijardu preuzimanja u Google Play trgovini - Android

Dugo je Googleu trebalo da izradi kvalitetnu tipkovnicu za Android, no kad ju je jednom lansirao, postala je hit. Gboard tipkovnica je tako sada ušla u društvo apliakcija koje su instalirane na preko milijardu uređaja u svijetu, među kojima nalazimo Facebook Messenger, Instagram, Skype i Google Photos. Osim po ergonomski izvrsnom minimalističkom dizajnu, Gboard tipkovnica […]

Dugo je Googleu trebalo da izradi kvalitetnu tipkovnicu za Android, no kad ju je jednom lansirao, postala je hit. Gboard tipkovnica je tako sada ušla u društvo apliakcija koje su instalirane na preko milijardu uređaja u svijetu, među kojima nalazimo Facebook Messenger, Instagram, Skype i Google Photos.

Osim po ergonomski izvrsnom minimalističkom dizajnu, Gboard tipkovnica je poznata po podršci za najveći broj jezika, čiji se znakovi mogu koristiti paralelno, te izvrsnoj integraciji Google prevoditelja.

Ukoliko još niste, vrijeme je da na svom Androidu isprobate Gboard tipkovnicu i uvjerite se zašto ju koristi čak milijardu ljudi u svijetu i okolici.

23/08/2018 06:10 AM