Gboard u najnovijoj verziji koristi umjetnu inteligenciju za odabir GIF-ova i emotikona - Android

Get it on Google Play

Gboard u najnovijoj verziji koristi umjetnu inteligenciju za odabir GIF-ova i emotikona - Android

Najnovija verzija Gboard tipkovnice donijet će poboljšanja u komunikaciji putem emotikona, GIF-ova i stickera, javljaju iz Googlea. Sve šira primjena AI sustava u industriji smartfona odrazit će se i na ovom području, pa će tako Gboard sada bolje učiti vaše navike i prepoznati situacije kad želite koristiti jedan od navedenih dodataka. Nadogradnja Gboard tipkovnice za […]

Najnovija verzija Gboard tipkovnice donijet će poboljšanja u komunikaciji putem emotikona, GIF-ova i stickera, javljaju iz Googlea. Sve šira primjena AI sustava u industriji smartfona odrazit će se i na ovom području, pa će tako Gboard sada bolje učiti vaše navike i prepoznati situacije kad želite koristiti jedan od navedenih dodataka.

Nadogradnja Gboard tipkovnice za Android kreće danas pa će korisnici tako na raspolaganju imati ograničeni broj GIF-ova i stickera za koje Gboard smatra da su vam u tom trenutku potrebni, odnosno da ih želite ubaciti u razgovor.

Tipkovnica će u tu svrhu dobiti posebnu virtualnu (GIF) tipku, ali za sada samo u verziji na engleskom jeziku. Proširenje palete jezika, naravno, možemo očekivati postupno.

Google

13/11/2018 06:49 AM