Glasine - Note 10 dolazi sa 6,7-inčnim zaslonom i četiri primarne kamere - Android

Get it on Google Play

Glasine - Note 10 dolazi sa 6,7-inčnim zaslonom i četiri primarne kamere - Android

Nakon što je službeno predstavljen Samsung Galaxy S10, bilo je samo pitanje vremena kad će početi kružiti glasine o sljedećem top modelu – Galaxy Note 10, koji vjerojatno stiže krajem ljeta. Prema informacijama kojima raspolaže Sammobile, Note 10 će doći sa 6,7-inčnim zaslonom, dakle iste veličine kao i Galaxy S10 5G, koji stiže u svibnju. […]

Nakon što je službeno predstavljen Samsung Galaxy S10, bilo je samo pitanje vremena kad će početi kružiti glasine o sljedećem top modelu – Galaxy Note 10, koji vjerojatno stiže krajem ljeta.

Prema informacijama kojima raspolaže Sammobile, Note 10 će doći sa 6,7-inčnim zaslonom, dakle iste veličine kao i Galaxy S10 5G, koji stiže u svibnju. Drugi detalj koji Note 10 povezuje s Galaxyjem S10 5G su i četiri kamere na poleđini, a sasvim opravdano je očekivati istu pogonsku grupu, kao i podršku za 5G mreže, jer bi one u nekim zemljama tada već trebale biti u punom pogonu.

Ostale glasine sugeriraju da bi Note 10 mogao izgubiti 3,5 mm audio utor, ali i to da će S-Pen olovka sadržavati selfie kameru, što smo doznali iz nedavno objavljenih skica za prijavu patentnih prava, a to bi se moglo dobro iskoristiti za uklanjanje rupice, odnosno „pilule“ sa zaslona, koju imaju sadašnji modeli.

Sammobile

26/02/2019 08:53 AM