Glasine - Samsung Galaxy S10 stiže u siječnju, a model sa savitljivim zaslonom u veljači 2019. godine - Android

Get it on Google Play

Glasine - Samsung Galaxy S10 stiže u siječnju, a model sa savitljivim zaslonom u veljači 2019. godine - Android

Mnogo puta do sada se špekuliralo o ranijem lansiranju Samsungovog proljetnog top modela, no praksa je pokazala da najveća odstupanja bivaju oko mjesec dana. Sada se ovakve špekulacije pojavljuju ponovo, a mogućnost ranog lansiranja je izvjesnija nego ikad prije. Naime, korejski mediji navode da će Galaxy S10, ili kakvo će već ime nositi, biti predstavljen […]

Mnogo puta do sada se špekuliralo o ranijem lansiranju Samsungovog proljetnog top modela, no praksa je pokazala da najveća odstupanja bivaju oko mjesec dana. Sada se ovakve špekulacije pojavljuju ponovo, a mogućnost ranog lansiranja je izvjesnija nego ikad prije.

Naime, korejski mediji navode da će Galaxy S10, ili kakvo će već ime nositi, biti predstavljen na CES-u u Las Vegasu, dakle u siječnju. Razlog tome je navodno namjera Samsunga da na MWC-u u Barceloni, mjesec dana kasnije, po prvi puta predstavi smartfon sa savitljivim zaslonom, koji će biti proizveden u ograničenim količinama.

Zaslon ovog uređaja bi se trebao sastojati iz dva 3,5-inčna OLED zaslona koji su međusobno povezani. Na tom se mjestu navodno mogu saviti i preklopiti, a kad su rasklopljeni, korisniku nude veću iskoristivu površinu.

Što se Galaxyja S10 tiče, vrlo je izvjesno da je Samsung uspio riješiti problem ugradnje in-display čitača otisaka prstiju, što znači da možemo očekivati dodatno smanjivanje okvira kućišta, a prema nekim izvorima, to bi se moglo dogoditi već najesen, kad na red stiže Galaxy Note 9.

Naravno, sve ovo treba uzeti s dobrom dozom rezerve, jer se ipak radi o glasinama, koje se mogu, a ne moraju ostvariti.

05/05/2018 08:12 AM