Glasine - Sony Xperia XZ3 stiže krajem ljeta; navodno donosi dvostruku kameru i više RAM-a - Android

Get it on Google Play

Glasine - Sony Xperia XZ3 stiže krajem ljeta; navodno donosi dvostruku kameru i više RAM-a - Android

Ako se sjećate, Sony je prije nekoliko godina imao fazu izbacivanja novog top modela svakih šest mjeseci, što baš i nije bilo sa zadovoljstvom prihvaćeno od strane korisnika. No ipak, to ne znači da je Sony od te strategije odustao općenito, jer su se pojavile određene glasine da bismo najesen mogli ugledati Xperiju XZ3, dakle […]

Ako se sjećate, Sony je prije nekoliko godina imao fazu izbacivanja novog top modela svakih šest mjeseci, što baš i nije bilo sa zadovoljstvom prihvaćeno od strane korisnika. No ipak, to ne znači da je Sony od te strategije odustao općenito, jer su se pojavile određene glasine da bismo najesen mogli ugledati Xperiju XZ3, dakle izravnu nasljednicu Xperije XZ2, predstavljene u veljači u Barceloni.

Uostalom, ovakvu praksu je počeo primijenivati i OnePlus, koji također svakih šest mjeseci izbaci “poboljšani model” i u tome prilično uspijeva.

Prema informacijama koje dolaze iz Japana, Xperia XZ3 bi trebala biti nešto manja, tanja i lakša, a mogla bi imati i više radne memorije (6 umjesto 4 GB). Jednostruku 19 MP f/2.0 kameru bi tako zamijenila dvostruka, s jednim 19 MP senzorom i f/1.8 otvorom blende, i drugom s 12 MP senzorom i f/1.6 otvorom blende. Selfie kamera bi trebala dobiti 13 MP senzor.

Još jednom napominjemo da se ovdje radi o glasinama, no vrlo je moguće da će ovaj uređaj biti predstavljen na IFA sajmu u Berlinu krajem kolovoza.

07/06/2018 09:03 AM