Google Pixel 4 - procurile nove fotografije - Android

Get it on Google Play

Google Pixel 4 - procurile nove fotografije - Android

Iako se službeno predstavljanje očekuje tek u listopadu, slike Googleovog Pixela 4 već su sada počele su kružiti internetom. Uostalom, sličnu situaciju smo imali i lani, kad su Pixeli 3 također procurili debelo prije vremena. Na najnovijoj fotografiji vidimo uređaj sa zaslonom od ruba do ruba (vjerojatno u zaštitnoj maskici), te s dvostrukom selfie kamerom […]

Iako se službeno predstavljanje očekuje tek u listopadu, slike Googleovog Pixela 4 već su sada počele su kružiti internetom. Uostalom, sličnu situaciju smo imali i lani, kad su Pixeli 3 također procurili debelo prije vremena.

Na najnovijoj fotografiji vidimo uređaj sa zaslonom od ruba do ruba (vjerojatno u zaštitnoj maskici), te s dvostrukom selfie kamerom unutar njega, slično kao na Samsungu Galaxy S10+.

Ipak, nove slike donekle proturječe dosadašnjima, tako da je moguće da se radi o jednom od prototipova koji ne moraju nužno ugledati svjetlo dana.

Kako god Pixel 4 (XL) izgledao sprijeda, zanimljivu situaciju imamo i straga, gdje renderi na temelju dostupnih informacija sugeriraju postojanje asimetrično smještenog ovećeg modula trostruke kamere na poleđini, slično kao na slikama koje navodno prikazuju sljedeći iPhone.

GSMarena

12/06/2019 09:29 AM