Google Pixlel 3 XL - novi set fotografija - Android

Get it on Google Play

Google Pixlel 3 XL - novi set fotografija - Android

Nakon nekoliko prijašnjih curenja, bespućima interneta ponovo su se pojavile slike, odnosno fotografije uređaja koji bi mogao biti Googleov Pixel 3 XL. Prednja strana u punom svjetlu pokazuje ne baš malen zub, koji, složit ćete se, bode oči više od ostalih zubala na tržištu. Štoviše, nije izostala ni brada na dnu zaslona, tako da se […]

Nakon nekoliko prijašnjih curenja, bespućima interneta ponovo su se pojavile slike, odnosno fotografije uređaja koji bi mogao biti Googleov Pixel 3 XL. Prednja strana u punom svjetlu pokazuje ne baš malen zub, koji, složit ćete se, bode oči više od ostalih zubala na tržištu. Štoviše, nije izostala ni brada na dnu zaslona, tako da se ni Googleov top model za ovu godinu dizajnom, barem s prednje strane, neće razlikovati od ostalih Androida.

Prema svemu sudeći, zub će sadržavati dvostruku selfie kameru, a između njezinih leća nalazit će se telefonska slušalica. Za pretpostaviti je će ona ujedno biti i vanjski zvučnik, koji će s onim na dnu kućišta činiti stereo sustav.

Kad uređaj okrenemo, vidimo još uvijek jednostruku kameru, za koju još uvijek ne znamo kakav će senzor sadržavati, a vidimo i i dvotonsku LED bljeskalicu, te čitač otisaka prstiju.

Ispod haube, Pixel 3 XL će po svoj prilici imati ugrađen Snapdragon 845 u kombinaciji s 4 ili 6 GB RAM-a, te 64, odnosno 128 GB interne memorije. Službeno predstavljanje se očekuje početkom listopada, zajedno s manjim Pixelom 3 i konačnom verzijom Androida P.

29/07/2018 06:08 PM