Googleova Android Excellence lista aplikacija za 3. kvartal 2018. - Android

Get it on Google Play

Googleova Android Excellence lista aplikacija za 3. kvartal 2018. - Android

Google je objavio svoju “Android Excellence” listu aplikacija za treći kvartal 2018. godine, u kojeg smo upravo zagazili. Na ovoj listi inače se mogu naći aplikacije koje, prema Googleovim kriterijima i standardima, pružaju najbolje korisničko iskustvo, donose izvrsne i korisne funkcionalnosti, na najbolji način iskorištavaju Googleov Material design i izvrsno rade na najširem spektru različitih […]

Google je objavio svoju “Android Excellence” listu aplikacija za treći kvartal 2018. godine, u kojeg smo upravo zagazili. Na ovoj listi inače se mogu naći aplikacije koje, prema Googleovim kriterijima i standardima, pružaju najbolje korisničko iskustvo, donose izvrsne i korisne funkcionalnosti, na najbolji način iskorištavaju Googleov Material design i izvrsno rade na najširem spektru različitih uređaja.

Da bi završile na ovoj listi, aplikacije ne moraju nužno biti popularne niti se prodavati kao alva, i Google ih očito promovira kao primjer ostalima. Ovoga puta na Android Excel listi našlo se 14 aplikacija u klasičnom smislu, kao i sedam igara.

Aplikacije

Beelinguapp

Fortune City

BTFIT

Letras.mus.br

LingoDeer

Memrise

PicsArt

Pocket Casts

ShareTheMeal

The Mindfulness App

Tokopedia

Trello

VivaReal

Wynk Music

Igre

Animal Crossing™: Pocket Camp

Cash, Inc.

Flutter: Starlight

Shadow Fight 3

Shadowgun Legends

War Heroes

World of Warships Blitz

05/07/2018 09:21 AM