HTC U12 Plus - procurili službeni renderi i specifikacije - Android

Get it on Google Play

HTC U12 Plus - procurili službeni renderi i specifikacije - Android

Jedan od najpoznatijih cinkera na internetu, Evan Blass, danas je na svom Twitter profilu objavio službene rendere novog HTC-a U12 Plus, koji će službeno biti predstavljen 23. svibnja. Pored samih slika, Blass je objavio i specifikacije uređaja, o kojima smo dosta toga znali i ranije. Tako će HTC U12 Plus biti pokretan Snapdragonom 845, imat […]

Jedan od najpoznatijih cinkera na internetu, Evan Blass, danas je na svom Twitter profilu objavio službene rendere novog HTC-a U12 Plus, koji će službeno biti predstavljen 23. svibnja. Pored samih slika, Blass je objavio i specifikacije uređaja, o kojima smo dosta toga znali i ranije.

Tako će HTC U12 Plus biti pokretan Snapdragonom 845, imat će 6 GB RAM-a i 64 GB interne memorije, a u ponudi će navodno biti i 256 GB model. HTC je jedan od proizvođača koji ostaju vjerni LCD tehnologiji za izradu zaslona, koji će na ovom modelu mjeriti 6 inča u dijagonali.

Uređaj će straga imati dvostruku 12+16 MP kameru, dok će za selfije biti zadužene dvije 8 MP prednje kamere. Kućište je vodootporno, s IP68 certifikatom, baterija ima kapacitet od 3500 mAh, a operativni sustav je Android Oreo.

Svi ostali detalji bit će poznati u srijedu nakon službenog predstavljanja.

Twitter

17/05/2018 04:47 PM