Honor 9X – prvi teaseri upućuju na poboljšanja u gamingu, kameri, brzini rada i autonomiji - Android

Get it on Google Play

Honor 9X – prvi teaseri upućuju na poboljšanja u gamingu, kameri, brzini rada i autonomiji - Android

Honor 9X, za čije smo postojanje čuli nedavno, dobio je i svoj prvi službeni teaser. Prema renderima koje je na kineskoj društvenoj mreži Weibo objavila sama kompanija, slike koje su pred nama upućuju na poboljšanja u više različitih sfera. Tako bi novi Honor 9X, sudeći prema slici s igraćom konzolom, treba donijeti novi GPU Turbo […]

Honor 9X, za čije smo postojanje čuli nedavno, dobio je i svoj prvi službeni teaser. Prema renderima koje je na kineskoj društvenoj mreži Weibo objavila sama kompanija, slike koje su pred nama upućuju na poboljšanja u više različitih sfera.

Tako bi novi Honor 9X, sudeći prema slici s igraćom konzolom, treba donijeti novi GPU Turbo (vjerojatno 3.0) za poboljšanje gaminga u podržanim igrama. Druga slika prikazuje sat, što bi moglo upućivati na dulju autonomiju, vjerojatno s baterijom kapaciteta 4000 mAh. Treća prikazuje automobil u pokretu što bi moglo značiti veću opću brzinu rada, a četvrta film za stare analogne fotoaparate, što ne treba posebno obrazlagati.

Prema prvim dostupnim informacijama, Honor 9X dolazi kao izravni nasljednik lanjskog uspješnog modela Honor 8X, a bit će pokretan novim Kirin 810 procesorom izrađenim u 8 nanometara. Donijet će zaslon od ruba dom ruba, bez rupice i zuba, skočnu selfie i trostruku stražnju kameru s 48 MP senzorom na poleđini.

Službeno predstavljanje u Kini je zakazano za 23. srpnja, dok za globalno tržište datum još nije poznat.

10/07/2019 05:46 AM