Honor 9X na službenim renderima i fotografiji uživo - Android

Get it on Google Play

Honor 9X na službenim renderima i fotografiji uživo - Android

Prije nekoliko dana vidjeli smo prve skice novog Honora 9X koji dolazi kao logičan nasljednik lanjske uspješnice Honor 8X iz srednjeg cjenovnog razreda. Nedugo nakon toga sama kompanija je pustila nekoliko teasera, aludirajući na nova postignuća u gamingu, poboljšanja na području kamere i produljenu autonomiju. Danas nam pak stižu prvi službeni renderi, ali fotografija uživo. Na […]

Prije nekoliko dana vidjeli smo prve skice novog Honora 9X koji dolazi kao logičan nasljednik lanjske uspješnice Honor 8X iz srednjeg cjenovnog razreda. Nedugo nakon toga sama kompanija je pustila nekoliko teasera, aludirajući na nova postignuća u gamingu, poboljšanja na području kamere i produljenu autonomiju.

Danas nam pak stižu prvi službeni renderi, ali fotografija uživo. Na renderima vidimo kako će Honor 9X izgledati sa svih strana, dok je na fotografiji izravno uspoređen s uređajem sa zubom, kako bi do izražaja došao njegov zaslon od ruba do ruba.

Prema do sada poznatim informacijama, Honor 9X će doći sa 6,7-inčnim zaslonom od ruba do ruba bez rupice i zuba, te ugrađenim čitačem otisaka prstiju. Imat će trostruku kameru s primarnim senzorom od 48 megapiksela, 4000 mAh bateriju i 20W brzo punjenje.

Službeno predstavljanje u Kini se očekuje kroz nekoliko dana, a ono za europsko tržište bi moglo biti zakazano za kraj ljeta.

18/07/2019 08:08 AM