Honor 9X u srednji cjenovni razred donosi 6,7-inčni zaslon od ruba do ruba bez rupice i zuba… - Android

Get it on Google Play

Honor 9X u srednji cjenovni razred donosi 6,7-inčni zaslon od ruba do ruba bez rupice i zuba… - Android

Izravni nasljednik lanjskog modela Honor 8X stiže uskoro, barem ako je vjerovati najnovijim glasinama. Prema skicama kojima raspolaže poznati cinker Evan Blass, Honor 9X će na poleđini sadržavati trostruku kameru, od kojih će primarni biti Sonyjev 48 MP IMX 582 senzor. Druga kamera će biti 8MP ultra širokokutna, a treća 2 MP senzor dubine. Zaslon […]

Izravni nasljednik lanjskog modela Honor 8X stiže uskoro, barem ako je vjerovati najnovijim glasinama. Prema skicama kojima raspolaže poznati cinker Evan Blass, Honor 9X će na poleđini sadržavati trostruku kameru, od kojih će primarni biti Sonyjev 48 MP IMX 582 senzor.

Druga kamera će biti 8MP ultra širokokutna, a treća 2 MP senzor dubine. Zaslon bi trebao biti poveći, dijagonale 6,5 ili 6,7 inča, no to neće povećati dimenzije kućišta jer će se protezati od ruba d ruba, a s prednje strane neće imati ni zuba ni rupice, dok će selfie kamera iskakati iz kućišta kao što smo već vidjeli na modelu OnePlus 7 Pro.

Pokretački stroj uređaja bi navodno trebao biti novi Huawei Kirin 810 procesor, a baterija bi trebala sadržavati kapacitet od 4000 mAh s podrškom za 20W brzo punjenje.

Za sada nije poznato kad će ovaj uređaj biti predstavljen, no treba napomenuti kako će upasti u srednji cjenovni razred, što će očito osigurati odličan omjer uloženog i dobivenog.

09/07/2019 06:46 AM