Honor Magic 2 stiže 26. listopada; donosi zaslon od ruba do ruba i klizni mehanizam - Android

Get it on Google Play

Honor Magic 2 stiže 26. listopada; donosi zaslon od ruba do ruba i klizni mehanizam - Android

Honor je krenuo žestoko. Uz sve veći broj modela u srednjem i nižem cjenovnom razredu, izgleda da je stiglo vrijeme i za one malo skuplje. To se barem može naslutiti iz najnovijeg teasera na pozivnici za event koji će se u Kini održati 26. listopada. Naime, na slici je vidljivo da se radi o modelu […]

Honor je krenuo žestoko. Uz sve veći broj modela u srednjem i nižem cjenovnom razredu, izgleda da je stiglo vrijeme i za one malo skuplje. To se barem može naslutiti iz najnovijeg teasera na pozivnici za event koji će se u Kini održati 26. listopada.

Naime, na slici je vidljivo da se radi o modelu pod nazivom Magic 2, a najzanimljiviji detalj je njegov dizajn. Sudeći po slici, Magic 2 će biti dizajniran tako da će skoro cijelu prednju površinu zauzeti zaslon, a prednja kamera sa senzorima će iskakati iz kućišta, slično kao na nedavno predstavljenom Oppu Find X.

Također, sudeći po slici, izvjesno je da će ovaj model donijeti i in-display čitač otisaka prstiju, a glasine sugeriraju da će biti pokretan novim Kirinom 980, kao i nadolazeći Huawei Mate 20/Pro. Novost bi trebalo biti i novo Huaweijevo 40W brzo punjenje, koje će po svoj prilici dodatno ubrzati ovaj ionako prilično brzi proces.

Nagađa se da će cijena Magica 2 iznositi oko 600 dolara, što se vjerojatno odnosi na kinesko tržište, dok će za europsko vjerojatno biti nešto skuplji.

17/09/2018 05:52 PM