Hrpa novih rendera Samsunga Galaxy Note 10+, jer zašto ne - Android

Get it on Google Play

Hrpa novih rendera Samsunga Galaxy Note 10+, jer zašto ne - Android

Kad je bal, nek…. (upisati po želji), a kad službeni renderi cure, onda nek’ procure u što većem broju. Tako danas dolazimo od tuceta novih slika Samsunga Galaxy Note 10+ za dugotrajno i ugodno buljenje. Kao što već vjerojatno znate, ovaj uređaj dolazi sa 6,75-inčnim zaslonom od ruba do ruba, sa simetrično smještenom rupicom za […]

Kad je bal, nek…. (upisati po želji), a kad službeni renderi cure, onda nek’ procure u što većem broju. Tako danas dolazimo od tuceta novih slika Samsunga Galaxy Note 10+ za dugotrajno i ugodno buljenje.

Kao što već vjerojatno znate, ovaj uređaj dolazi sa 6,75-inčnim zaslonom od ruba do ruba, sa simetrično smještenom rupicom za prednju kameru na sredini gornjeg dijela.

Prema svemu sudeći, Note 10+ će doći s četiri kamere, od kojih će jedna biti napredni ToF senzor, dok će ostale u većoj ili manjoj mjeri vjerojatno biti preuzete s modela S10+.

Službeno predstavljanje Notea 10 i Notea 10+ će se dogoditi 7. kolovoza u New Yorku, a u prodaju kreće 23. kolovoza, barem na domaćem južnokorejskom tržištu, dok za ostala još nemamo informacije.

13/07/2019 09:26 AM