Huawei Mate 20 Pro počinje dobivati nadogradnju na EMUI 9.1 - Android

Get it on Google Play

Huawei Mate 20 Pro počinje dobivati nadogradnju na EMUI 9.1 - Android

Nakon prve javne bete, Huawei je počeo puštati konačnu verziju EMUI 9.1 nadogradnje sučelja za model Huawei Mate 20 Pro, prenosi XDA zajednica. Nadogradnja je trenutno dostupna za kineske verzije uređaja, a uskoro bi trebala početi stizati i na globalne. Nadogradnja je pozamašna, sadrži čak 4,56 GB podataka i donosi mnoge korisne novosti. Jedna od […]

Nakon prve javne bete, Huawei je počeo puštati konačnu verziju EMUI 9.1 nadogradnje sučelja za model Huawei Mate 20 Pro, prenosi XDA zajednica. Nadogradnja je trenutno dostupna za kineske verzije uređaja, a uskoro bi trebala početi stizati i na globalne.

Nadogradnja je pozamašna, sadrži čak 4,56 GB podataka i donosi mnoge korisne novosti. Jedna od najočekivanijih su obavijesti za 3rd party aplikacije na Always On zaslonu, koju smo upoznali na modelu P30 Pro (također nakon nadogradnje softvera).

Tu su još novosti poput animacija kod dolaznih video poziva, optimizacija HiVoice asistenta, novi GPU 3.0 Turbo za poboljšanje performansi grafički zahtjevnih igara, PC continuity za instantno dijeljenje sadrža s MateBook prijenosnicima, kao i određene novosti vezane u precizniji rad AI kamere.

U ovom trenutku nije poznato kad će nadogradnja stići do korisnika u Hrvatskoj, ali nadamo se da nećemo trebati dugo čekati.

XDA

20/04/2019 05:49 AM