Huawei Mate 20 Pro pozira u originalnim zaštitnim maskicama - Android

Get it on Google Play

Huawei Mate 20 Pro pozira u originalnim zaštitnim maskicama - Android

Nešto manje od mjesec dana ostalo je do službenog predstavljanja Huaweija Mate 20/Pro, pa tako uz teasere koje kompanija redovito pušta, stižu i službene slike koje baš i nisu namjerno puštene. Najnoviji takav primjer su renderi uređaja u službenim zaštitnim maskicama, u kojima Huawei Mate 20/Pro pokazuje sve svoje čari. Vidimo da je zub na […]

Nešto manje od mjesec dana ostalo je do službenog predstavljanja Huaweija Mate 20/Pro, pa tako uz teasere koje kompanija redovito pušta, stižu i službene slike koje baš i nisu namjerno puštene. Najnoviji takav primjer su renderi uređaja u službenim zaštitnim maskicama, u kojima Huawei Mate 20/Pro pokazuje sve svoje čari.

Vidimo da je zub na vrhu zaslona ovoga puta nešto širi, a kako saznajemo, razlog tome je navodno nova Face Unlock tehnologija, odnosno mjesto za njezinu kameru, u društvu sa slušalicom, koja će vjerojatno istovremeno biti i vanjski zvučnik.

Na dnu uređaja vidimo bradu koja je ipak manja nego na modelu P20 Pro ili nekim drugim Androidima, a razlog zbog čega nije mogla potpuno nestati vjerojatno leži u činjenici što bi takva izrada znatno podigla cijenu. Uostalom, vidjeli smo koliko su sulude cijene novog iPhonea.

Što se ostalih detalja tiče, već je na IFA sajmu u Berlinu najavljeno da će Mate 20 Pro biti prvi uređaj pokretan prvim 7nm procesorom – Kirinom 980, a sudeći prema teaserima i procurjelim fotografijama, na poleđini možemo očekivati trostruku kameru u četvrtastom rasporedu zajedno s bljeskalicom. Novost će vjerojatno biti i upravljanje kamerom ispod površine vode, što do sada baš i nije funkcioniralo ni na kojem smartfonu.

Za sve ostale detalje morat ćemo pričekati 16. listopad i službeno predstavljanje u Londonu.

22/09/2018 01:08 PM