Huawei Mate 30 Pro - prvi render izrađen na temelju dostupnih informacija - Android

Get it on Google Play

Huawei Mate 30 Pro - prvi render izrađen na temelju dostupnih informacija - Android

Nakon što su je nedavno procurila fotografija navodne zaštitne maskice Huaweija Mate 30 Pro s karakterističnom velikom okruglom rupom za modul kamere, počele su kružiti špekulacije kako će uređaj, barem sa stražnje strane, izgledati. Prvi render na temelju dostupnih informacija je pred nama, a ako je suditi prema njemu, Mate 30 Pro će donijeti četverostruku […]

Nakon što su je nedavno procurila fotografija navodne zaštitne maskice Huaweija Mate 30 Pro s karakterističnom velikom okruglom rupom za modul kamere, počele su kružiti špekulacije kako će uređaj, barem sa stražnje strane, izgledati.

Prvi render na temelju dostupnih informacija je pred nama, a ako je suditi prema njemu, Mate 30 Pro će donijeti četverostruku kameru s dodatkom LED bljeskalice.

Naravno, ovo je prvi neslužbeni render, što znači da modul na kraju može izgledati potpuno drukčije. Kamere i bljeskalica mogu biti raspoređene i u krug ili u obliku zvijezde.

Koja koncepcija će na kraju prevladati, vidjet ćemo u listopadu, za kad se vjeruje da će Mate 30 Pro ugledati svjetlo dana.

04/07/2019 07:37 AM