Huawei Mate 30 Pro navodno donosi podršku za 25W brzo bežično punjenje - Android

Get it on Google Play

Huawei Mate 30 Pro navodno donosi podršku za 25W brzo bežično punjenje - Android

O novom Huaweijevom top modelu Mate 30 Pro, za kojeg se vjeruje da će službeno biti predstavljen u 19. rujna, već smo doznali nekoliko detalja. S dizajnerske strane to je novi okrugli modul kamere, ali i zadržavanje zuba sprijeda. Četverostruka kamera bi se trebala sastojati od dva 40 MP senzora, jednog manjeg za telefoto kameru, […]

O novom Huaweijevom top modelu Mate 30 Pro, za kojeg se vjeruje da će službeno biti predstavljen u 19. rujna, već smo doznali nekoliko detalja. S dizajnerske strane to je novi okrugli modul kamere, ali i zadržavanje zuba sprijeda.

Četverostruka kamera bi se trebala sastojati od dva 40 MP senzora, jednog manjeg za telefoto kameru, te TOF senzora. Ovaj uređaj bi mogao donijeti i podršku za 55W brzo punjenje, dakle jedno od najbržih na tržištu.

E sad, potonja informacija danas je upotpunjena glasinama o novoj tehnologiji bežičnog punjenja, koja bi sada trebala raspolagati snagom od 25W. Ukoliko se ove glasine ostvare, Huawei 30 Pro će se bežično puniti otprilike istom brzinom kao dobar dio konkurencije klasičnim kabelskim punjenjem.

Od ostalih detalja spomenimo još da će zaslon imati dijagonalu 6,71 inča, kao i da će pogonski stroj biti novi Kirin 990 procesor kojeg bismo trebali upoznati početkom rujna na IFA sajmu u Berlinu.

Hoće li ovaj procesor u startu donijeti dugo spominjani Balong 5000 5G modem ili će Huawei lansirati posebnu verziju za tržišta s komercijalnim 5G mrežama, za sada ostaje nepoznanica.

15/08/2019 06:18 AM