Huawei Mate 30 Pro navodno donosi veliki okrugli modul kamere - Android

Get it on Google Play

Huawei Mate 30 Pro navodno donosi veliki okrugli modul kamere - Android

Kad je Huawei lani s modelom Mate 20 Pro predstavio četvrtasti modul kamere, jedan dio proizvođača je krenuo njegovim stopama, pa smo tako već vidjeli da će Googleov Pixel 4 biti slično dizajniran, a prema svemu sudeći, ista sudbina čeka i sljedeći Appleov iPhone. Iako ova dva modela modul kamere smještaju u kut, a ne […]

Kad je Huawei lani s modelom Mate 20 Pro predstavio četvrtasti modul kamere, jedan dio proizvođača je krenuo njegovim stopama, pa smo tako već vidjeli da će Googleov Pixel 4 biti slično dizajniran, a prema svemu sudeći, ista sudbina čeka i sljedeći Appleov iPhone.

Iako ova dva modela modul kamere smještaju u kut, a ne na sredinu kao Huawei, potonji je ove godine ipak odlučio promijeniti priču, barem ako je vjerovati najnovijim glasinama. Tako nam danas stižu slike koje upućuju na to da će Huawei Mate 30 Pro imati okrugli modul, za kojeg još uvijek ne znamo koliko će kamera smjestiti.

Ostali detalji o ovom uređaju za sada nisu poznati, no izvjesno je da će biti pokretan novim 7-nanometarskim Kirinom 985, kojeg će Huawei vjerojatno predstaviti krajem kolovoza. Šuška se o 6,7-inčnom zaslonu, dok bi baterija mogla narasti malo iznad 4000 mAh.

Službeno predstavljanje Huaweija Mate 30 Pro očekuje se tijekom listopada.

01/07/2019 05:12 PM