Huawei Nova 4 s rupicom u zaslonu - prve fotografije uživo - Android

Get it on Google Play

Huawei Nova 4 s rupicom u zaslonu - prve fotografije uživo - Android

Nakon što je Huawei nedavno pustio teaser za model Nova 4, prvi uređaj s rupicom u zaslonu za selfie kameru, danas je isti osvanuo i na prvim fotografijama uživo. Uređaj sprijeda donosi zaslon od ruba do ruba, s iznimkom vrlo male bradice na dnu, i selfie kamerom u gornjem lijevom kutu zaslona, koja ne narušava […]

Nakon što je Huawei nedavno pustio teaser za model Nova 4, prvi uređaj s rupicom u zaslonu za selfie kameru, danas je isti osvanuo i na prvim fotografijama uživo. Uređaj sprijeda donosi zaslon od ruba do ruba, s iznimkom vrlo male bradice na dnu, i selfie kamerom u gornjem lijevom kutu zaslona, koja ne narušava opću simetriju, ali će uzrokovati pomicanje ikonica obavijesti udesno.

Bilo kako bilo, ovo je rješenje svakako bolje od zuba koji je obilježio ovu godinu, i vjerojatno predstavlja zadnji korak prema mobitelu čiju će prednju stranu uskoro u potpunosti prekriti zaslon.
Straga Nova 4 u velikoj mjeri nalikuje na P20 Pro s tri kamere, a donosi i čitač otisaka prstiju koji očito neće biti ugrađen u zaslon, no to ne znači da uređaj neće ući u viši cjenovni razred, jer postoje indicije da bi pogonski stroj mogao biti Kirin 980, kojeg smo nedavno upoznali na top modelu Mate 20 Pro.

Sve detalje ćemo doznati 17. prosinca za kada je najavljeno službeno predstavljanje za kinesko tržište, a hoće li i kada ovaj model biti dostupan na europskom, za sada nije poznato.

05/12/2018 04:43 PM