Huawei P20 će imati dvije kamere, a P20 Plus tri - Android

Get it on Google Play

Huawei P20 će imati dvije kamere, a P20 Plus tri - Android

Predstavljanje Huawei P20 i P20 Plus (ili Pro, kako se negdje navodi) će onima koji svakodnevno prate događanja u mobilnoj industriji sigurno proći bez većih iznenađenja jer informacije cure gotovo svakodnevno. Naslov poput See mOOOre with AI ukazuje na tri stražnje kamere, ali nedavno su se pojavili renderi na kojima se jasno vide samo dvije pa […]

Predstavljanje Huawei P20 i P20 Plus (ili Pro, kako se negdje navodi) će onima koji svakodnevno prate događanja u mobilnoj industriji sigurno proći bez većih iznenađenja jer informacije cure gotovo svakodnevno. Naslov poput See mOOOre with AI ukazuje na tri stražnje kamere, ali nedavno su se pojavili renderi na kojima se jasno vide samo dvije pa je nastala konfuzija. Objašnjenje, dakako, postoji.

Standardni P20 će imati dvije stražnje kamere, sasvim uobičajenu konfiguraciju u današnje vrijeme, a P20 Plus je taj koji će se hvaliti s čak tri. Kao dokaz prilažemo rendere koji izgledaju uvjerljivo i dolaze od provjerenog izvora. Što se tiče kombinacije tri kamere, ništa nije u potpunosti sigurno, ali se nagađa da će jedna od značajki biti jaki zoom.

27/02/2018 01:16 PM