Huawei P30 Pro dobiva softversku nadogradnju koja donosi obavijesti trećih aplikacija na Always On zaslonu - Android

Get it on Google Play

Huawei P30 Pro dobiva softversku nadogradnju koja donosi obavijesti trećih aplikacija na Always On zaslonu - Android

Paralelno s početkom prodaje Huaweija P30 Pro, stiže i prva nadogradnja softvera, koja u odnosu na onu u testnim modelima i prototipovima donosi određena poboljšanja. Jedno od najvažnijih je Always on zaslon, koji u najnovijoj verziji ima mogućnost prikaza obavijesti trećih aplikacija. Ovo je dobra vijest i za vlasnike modela Mate 20 Pro, jer će […]

Paralelno s početkom prodaje Huaweija P30 Pro, stiže i prva nadogradnja softvera, koja u odnosu na onu u testnim modelima i prototipovima donosi određena poboljšanja. Jedno od najvažnijih je Always on zaslon, koji u najnovijoj verziji ima mogućnost prikaza obavijesti trećih aplikacija.

Ovo je dobra vijest i za vlasnike modela Mate 20 Pro, jer će vjerojatno i oni uskoro dobiti ovu funkciju. Naime, do sada je na Always On zaslonu bilo moguće vidjeti samo osnovne informacije i obavijesti aplikacija koje dolaze s uređajem.

Od ostalih novosti navedeno je dodatno peglanje softvera kamere koje sada u nekim scenarijima omogućuje još bolje rezultate. Poboljšanja će uslijediti i na audio planu, gdje je ispravljen bug koji je kod nekih korisnika u videu uzrokovao izostanak kvalitetne sinkronizacija slike i zvuka. Poboljšana je i preciznost čitača otisaka prstiju, način unosa putem SwifKey sustava, a usput je ubačena i najnovija Android sigurnosna zakrpa.

Naš testni primjerak još nije dobio ovu nadogradnju, ali se nadamo da će do kraja testiranja stići. Nadogradnja nosi oznaku EMUI 9.1.0.124 i teška je oko 400 MB.

30/03/2019 03:15 PM