Huawei P30 bit će predstavljen 26. ožujka u Parizu - Android

Get it on Google Play

Huawei P30 bit će predstavljen 26. ožujka u Parizu - Android

Nasljednik prošlogodišnje uspješnice Huawei P20 Pro, bit će predstavljen 26. ožujka u Parizu, službeno je objavljeno na Huaweijevoj pozivnici medijima. Tako ćemo za nekih mjesec dana ugledati Huawei P30 i vjerojatno P30 Pro, za koje već znamo kako će otprilike izgledati, i to zahvaljujući trgovcu dodatnom opremom, odnosno zaštitnim maskicama, koji je na svojim stranicama […]

Nasljednik prošlogodišnje uspješnice Huawei P20 Pro, bit će predstavljen 26. ožujka u Parizu, službeno je objavljeno na Huaweijevoj pozivnici medijima. Tako ćemo za nekih mjesec dana ugledati Huawei P30 i vjerojatno P30 Pro, za koje već znamo kako će otprilike izgledati, i to zahvaljujući trgovcu dodatnom opremom, odnosno zaštitnim maskicama, koji je na svojim stranicama objavio rendere.

Iz navedenih rendera je vidljivo da uređaj dolazi s manjim zubom, odnosno suzom na vrhu zaslona, a straga tri kamere u nešto drukčijem rasporedu nego na prethodniku. P30 i P30 Pro će biti pokretani Kirinom 980 u kombinaciji sa za sada nepoznatom količinom RAM-a, a trostruka kamera će biti opremljena 3x optičkim povećanjem i TOF senzorom.

19/02/2019 08:25 AM